Dave

Dave Chapman. MSW.MMFC. Elite performance coach.

Bijna 40 jaar werk ik met mensen aan het verbeteren van hun performance in werk, studie, relaties met anderen en hun relatie tot zichzelf. Altijd werkzaam in de hulpverlening, ook als leidinggevende, begon ik in 1989 mijn eigen privé praktijk.  Ik begeleid verbetering van persoonlijke processen in werk, sport en ik werk met clienten aan privé situaties(Gezins,relatie en individueel therapie)

Mijn passie voor sport is er altijd geweest. Ik heb op hoog niveau in Engeland basketball gespeeld, Skiffroeien, langeafstand lopen, tennissen, schaatsen, skieën en golf.

In 1989: Master in Family&relational therapy

In 2007: Certification as trained facilitator in The Work with Katie Byron.

In november 2011 bij Karl Morris de Master Mind Factor course gevolgd in Manchester, Engeland.

In November 2012 hen ik de cursus 'Gamma healing' van top performance coach Chris Walton gevolgd.

 

Ik coach golf spelers op de Hoge Dijk in Amsterdam, met clienten uit andere sport disciplines coach ik bij de club waar ze spelen.

Relationele en individuele therapie en coaching doe ik in mijn praktijk in het OAC op het WG Plein in het centrum van Amsterdam.

Key partners waar ik mee werk zijn:

Psychologen praktijk Marlies Rekkers;

Next Squash Hoofddorp,

Golfbaan de Hoge Dijk,

Frank Gowen:Golf professional.

Ned.Squash Bond,

Golfbaan t"Zelle

Stefan Overmars:Personal training&health management.

Geo van Dam:Effeqtgroup.

 

 

Aanbevelingen

‘I was personally delighted to confirm Dave Chapman’s Certification as a Master MIND FACTOR coach. Dave offers vast experience in Mindfulness and that combined with his MIND FACTOR skills, position him as an elite Performance Coach – the equivalent of the 15th club in any golf bag!! If you are looking to take your sport or business to the next level, my strong recommendation of working with Dave Chapman will take you from GOOD to GREAT!!’

Dr.Karl Morris, November 2011
 

‘A true gentleman, Dave Chapman cares about those with whom he meets, whether professionally or privately.’

Stuart Holcroft, Mind Factor coach, Director at Fearless Putting.com, December 2011

 

Cliënten over Dave Chapman:

 

“In korte tijd veranderde veel tussen mijn man en mij, de problemen zijn niet weg, maar we praten er anders over. Zo konden we er ook voor de kinderen samen zijn in deze periode.”

 

“Als mijn vrouw verandert ben ik gelukkig, dacht ik. Nu ik zelf de dingen anders aanpak, ben ik eigenlijk gelukkiger. Daarom heb ik ook een paar individuele sessies met Dave gedaan”.

 

“We hebben vaak gelachen tijdens de therapeutische sessies. Het is een talent van Dave dat hij humor en relativering combineert met vragen die onmiddelijk bij ons tot de kern kwamen”

 

“Ik dacht dat we maanden lang gesprekken zouden moeten hebben. Na 5 keer zijn we samen goed op weg en komen we af en toe nog bij Dave voor een extra gesprek.”

 

“Onze zoon van 17 jaar was de weg kwijt en gebruikte drugs. We wisten niet waar we goed aan deden. Met steun van Dave leerden we grenzen stellen en konden we er toch voor hem zijn. Hij is nu getrouwd en heeft twee kinderen.”

 

“In de gesprekken met Dave heb ik de rouw om mijn partner verwerkt, waardoor ik nu mijn leven mag voortzetten, zonder schuldgevoel”.

 

“Je voelt en merkt de enorme ervaring van Dave, dan kom je snel bij de kern.” 


Dave Chapman Foto:Leida Dullemont
Dr. Karl Morris en Dave Chapman